از جمله غذاهای خاص کشورهای آسیای جنوب شرقی میباشد.فرهنگ غذاهای چینی ریشه در تاریخ این کشور دارد . اگر به عنوان یک بازدید کننده یا میهمان در خانه یا رستوران چینی حظور پیدا میکنید ، رعایت کردن آداب و رسوم میز و غذا خوردن ضروری است و اینگونه است که معاشرت متفاوت را در این مکانها خواهید دید . وقتی از تور چین برای بازدید این کشور زیبا و امپراطوری پهناور استفاده میکنید بد نیست که سری به رستورانهای این کشور بزنید جایی که تفاوت را احساس خواهید کرد .
طبخ غذاهای چینی کاملا با طبخ غذاهای اصیل ایرانی متفاوت میباشد به طوری که چینی ها از سبزیجات و انواع گوشت در غذاهای خود استفاده کرده و این ترکیبات را یا به صورت بخارپز و یا به صورتی که خیلی کم تف داده شده سرو میکنند .از انواع غذای چینی میتوان خورش چینی،مرغ ترش و شیرین،کباب پرندگان،سوپ تخم مرغ،گردوی روغن جوش،میگوی روغن جوش و پلو تفته را نام برد.ناگفته نماند که چینی ها در غذاهای خود از ادویه جاتی مانند زنجبیل و دارچین و سس سویا و کنجد نیز بسیار استفاده میکنند ولی بعضی از غذاهای چینی واقعا حال بهمزن هستن.
نظرات شما عزیزان: